У неділю, 18 грудня, у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького відбулось свято Миколая. На свято до нашого закладу завітали незвичайні гості – діти учасників АТО Національної гвардії України.
Для маленьких гостей  студенти університету – учасники  Центру художньої творчості під керівництвом заслуженого працівника культури України Тетяни Купчак  спеціально підготували театралізовану виставу «Срібна зірка». Героями казкового дійства були  дитячі іграшки та сніжинки-зірочки, які поспішали до дітей, щоб разом із святим Миколаєм  чемним  принести подарунки, а нечемним – різочки.   І як тільки про них згадали, тут же з’явився Чортик, який був готовий їх роздавати, але прийшов святий Миколай зі зсвоїми Ангеликами прогнав Чортика.

Діти із задоволенням розповідали вірші і співали пісень святому Миколаєві і отримували за це книжечки і фрукти.  А після вистави кожна дитина отримала подарунок та солодке частування.

Батьки та діти щиро дякували організаторам та артистам за чудове свято та новорічний настрій.

Співпраця нашого університету з воїнами Національної гвардії України та ГО "Центр соціального захисту»  – це крок до нашої перемоги у цій неоголошеній війні.

load page 0.084026 second, load CPU 0.01