Студентство – це активна молодь, яка будує фундамент не тільки свого життя. Світогляд молоді, їх активна позиція, розуміння себе, визначення прагнень і мрій - запорук майбутнього держави.

Наша Україна на роздоріжжі і лише молодь може дати старт кардинальним змінам, цінностям, що забезпечать майбутнє кожного. Повага до людини призведе і до поваги до держави. 

Увага до студентства це і є початок будівництва нових відносин, сприйняття держави як рідного спільного дому.

Доцент кафедри загально технічних дисциплін та контролю якості продукції Наталія Васерук разом з ГО «Разом» організувала зустріч з депутатом Верховної Ради Єгором Фірсовим в світлиці гуртожитку №1 Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького.

Зустріч пройшла надзвичайно цікаво без пафосу в теплому спілкуванні, адже депутат належить до молоді, йому ще не має тридцяти, та вже вдруге обраний До Верховної Ради. Його життєвий шлях показав і переконав багатьох, що правильно обрана ціль наполегливість і працелюбство приводить до успіху і можливості самореалізації.

Пізнавання себе, пізнавання світу є основою цілісності особистості та визначення свого місця у житті. Студенти отримали багато інформації для роздумів і аналізу.

 

load page 0.037528 second, load CPU 0.54