Факультет біолого-технологічний

22 грудня за ініціативи команди КВН біолого-технологічного факультету «Батяри Того Факультету» та підтримки небайдужих людей, які відгукнулися хто чим міг, викладачі кафедр факультету принесли одяг, взуття та іграшки дітям.

 А збірка коштів (це 3510 грн.) дозволила купити канцелярські товари, електричний чайник та деякі необхідні речі, що замовили діти святому Миколаю, а також мандаринки, цукерки та інші смаколики для 21 дитини віком від 4 до 18 років Буського районного ДБЗТ "Добре серце".

Крім дарунків наші студенти також підготували для діток виставу, веселі конкурси та багато сміху, радості та веселощів. Дітки теж мали подарунки для святого Миколая – це віршики та пісеньки у їхньому виконанні. Особливої нотки нашій зустрічі додала пісня «Твори добро» вона торкнулася душі кожного із нас та не лише торкнулася, а залишилася назавжди. 

Цей веселий дитячий сміх, посмішки та їхні щасливі очі забути неможливо.Тому ми закликаємо Вас робити добро, як можна частіше. Адже на нього не обов’язково витрачати гроші, достатньо подарувати ближньому свою увагу, посмішку чи підтримку. А ще добро має чарівну властивість повертатися.Тож творіть добро – це так приємно.

load page 0.063263 second, load CPU 0