13 - 15 квітня на базі Миколаївського національного аграрного університету проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Біологія" (секція біологія тварин) 2015-2016 навчального року.

До участі у II етапі олімпіади допускалися студенти, які посіли призові місця на І етапі олімпіади у вищому навчальному закладі, де вони навчаються.

Випробовування включали чотири етапи:

 І етап: виконанні письмових теоретичних завдань з дисциплін «Зоологія» та «Мікробіологія»;

 ІІ етап: виконання письмових тестових завдань з дисциплін «Генетика з біометрією» та «Анатомія і гістологія»;

 ІІІ етап: комп’ютерне тестування із дисциплін «Фізіологія тварин» та «Біохімія»;

 IV етап: практичні випробування з дисциплін «Анатомія і гістологія» та «Біохімія».

Студентка 2 курсу ФВМ Матвійчук Марія Миколаївна виконує
практичні завдання з Анатомії і гістології

Команда факультету ветеринарної медицини нашого університету посіла 2 місце, її представляли студенти 2 курсу Гайда Світлана Андріївна (диплом ІІІ ступеня), Матвійчук Марія Миколаївна, Гайдук Наталія Ярославівна, Орєхова Христина Василівна. Матвійчук Марія Миколаївна відмічена за кращі знання з дисципліни «Зоологія». Висловлено подяку за активну участь у проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») та кваліфіковану роботу із перевірки контрольних завдань члену журі олімпіади Петрук Анні Павлівні – кандидату біологічних наук, доценту кафедри екології та біології.

Команда Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім..С.З.Гжицького отримує відзнаку за 2 місце у ІІ етапі олімпіади з «Біології».

Щиро вітаємо наших переможців!

Наші студенти відвідали Миколаївський зоопарк

 

Екскурсія до Миколаївського краєзнавчого музею «Старофлотські казарми».

load page 0.042892 second, load CPU 0.08