20 вересня відбувся семінар «7 навичок високоефективних людей», організований ССХ та «Територією розвитку» спільно з Профкомом студентів та аспірантів та Колегією студентів нашого університету.

 

Спікером була Дана Кушплер – керівник соціальної ініціативи «Хтось не зробить», яка займається реалізацією соціальних проектів молоді. 
Дана розповіла студентам, які зібрались, про те, чому важливо звертати увагу на свої звички, які з них є корисними, а які варто викорінювати з свого життя. Також обговорювалися дуже важливі питання – які цілі ми ставимо перед собою, за що готові віддати своє життя, як правильно розставляти пріоритети, для того, аби працювати продуктивно, що потрібно, щоби стати успішним студентом, як знайти роботу після закінчення ВУЗ-у тощо. Вона на своєму життєвому досвіді розповіла, чому важливо бути твердим у своїх рішеннях, ставити собі конкретні, чіткі цілі і як тренувати силу волі.

В аудиторії зібралися студенти різних факультетів та курсів, які уважно слухали спікера, задавали питання, дискутували, з цікавістю переглядали мотивуючі відео, ділилися своїми планами на найближчий час про те, які звички вони хочуть тренувати, а Дана давала поради, що для цього можна і варто робити.
Усі учасники семінару отримали багато знань, які можна з легкістю застосовувати на практиці у щоденному житті, щоб ефективно вчитися, займатися спортом, музикою, саморозвитком, самоосвітою тощо.
Щиро вдячні голові Профкому студентів та аспірантів, голові Колегії студентів та координаторам ССХ за організацію семінару, Дані Кушплер за те, що з радістю поділилась своїми знаннями та досвідом і, звичайно ж, усім студентам, які долучилися до нас того вечора.

Комар Катерина, керівник інформаційного відділу Профкому студентів та аспірантів

load page 0.049190 second, load CPU 0.36