23-24 березня 2017 року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності проведено заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Техногенна безпека».

На конкурс надійшло 66 робіт студентів і курсантів з 29 вищих навчальних закладів з різних регіонів України, в тому числі три роботи з Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького.

 

На підсумковій науково-практичній конференції виступили 28 студентів з 16 вищих навчальних закладів. Наш університет представляли студенти 4 курсу ВГЕП, напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» Грендиш Роксолана та Чабан Ярослав з доповіддю «Екологічні проблеми спричинені порушенням геологічного середовища в регіоні вуглевидобутку та шляхи їх вирішення» (наукові керівники Р.П. Параняк, Б.М. Калин) та Карп̕̕̕як Марта з доповіддю «Дослідження екологічних ризиків території Сокальського району, зумовлених техногенним впливом» (науковий керівник Т.Б. Нагірняк).

Дипломом ІІІ ступеня було нагороджено наших студентів: Грендиш Роксолану та Чабана Ярослава, (студенти 4 курсу напряму підготовки « «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування») представили наукову роботу на тему «екологічні проблеми спричинені порушенням геологічного середовища в регіоні вуглевидобутку та шляхи їх вирішення» (наукові керівники Р.П. Параняк, Б.М. Калин), також сертифікатом про участь було нагороджено Карп'як Марту, студентку цього ж курсу.

Конкурсна комісія відзначила високий рівень наукових робіт та нагородила Грендиш Р. і Чабана Я. дипломом ІІІ ступеня.

load page 0.066979 second, load CPU 0