У вівторок 26 травня 2015 р., студентами ІІ курсу біолого-технологічного факультету та кураторами кафедри генетики і розведення тварин, під керівництвом асистента Боднара П.В., у світлиці гуртожитку №4 нашого університету було проведено виховний захід на тему “Шкідливий вплив куріння, алкоголю та наркотиків на організм людини”.

Доповідь була представлена з використанням презентації та відеофільму. Студенти мали змогу ознайомитися з різними наслідками шкідливого впливу куріння, алкоголю та наркотиків на організм людини, сучасну статистику захворювань у світі та в Україні.

Основною метою даного заходу було донести до студентів послідовну і приховану дію шкідливих наслідків куріння та інших шкідливих звичок на організм людей. Багато молоді, особливо майбутні мами, ігнорують цю небезпеку та продовжують зловживати тютюном, алкоголем та різними видами наркотиків, які завдають величезної шкоди їх здоров'ю, викликають серйозні захворювання, а то й летальні наслідки. В кінці виховного заходу всі присутні зробили висновок, що не варто наслідувати таких людей, а із шкідливими звичками потрібно боротися.

Фото студентів. З ліва на право: студенти 3-4 підгрупи ІІ курсу БТФ Шелест Андрій, Романюк Інна, Морозкіна Олена, Демкевич Андрій і Хома Христина.

load page 0.048852 second, load CPU 0.01